Ocena instytucji

49%
Skorzystałoby ponownie: 52
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 52
Zobacz statystyki
Skok Stefczyka

Skok Stefczyka

Ocena użytkowników

49%
Skorzystałoby ponownie: 52
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 52

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 46
    • Głosy negatywne: 52
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 6
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
41%
59%
Jak oceniasz pracowników?
53%
47%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
46%
54%

Opinie o Skok Stefczyka

Korzystasz z usług Skok Stefczyka? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Skok Stefczyka

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Skok Stefczyka

  • ekluby

    , w dniu 02.10.2015Ocena:
    uwazajcie na skok stefczyka to zlodzieje moj byly...

    ...maz wziol 28000zl a ja durna pozyrowalam splacone 50000zl a oni chca jeszcze 100000zl.Bo jak noga sie powinie to do smierci nie splacicie dlugu.Doradcy to tez oszusci wszystko zrobia dla premii aby ciebie wmanewrowac.

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • Gosc

    , w dniu 14.09.2015Ocena:
    Nie polecam wielkie oszustwo naliczaja odsetki i z...

    ...wysylanych dokumentow nic nie wynika odradzam bank tym bardziej kredyt nr byl dawno zmieniony a dzwonia na stary burdel na kolkach nic nie wiedza

    Ta opinia jest przydatna
    41Przydatność opinii
    • Artur Rogójski

      , w dniu 16.02.2016
      Nie narzekaj i nie bierz pożyczki ze skoku. Jesteś przecież dorosły wiesz co podpisujesz i jaką umowę? Co ja piszę? Przede wszystkim Bank Skok nie może sobie pozwolić na jakieś ukryte niespodzianki. Ponieważ już ktoś próbował oczernić Kasę Stefczyka. Chcę ocenić opinie pozytywną na temat: Banku Skok w Płocku ul. Jachowicza. Panie są przemiłe, kompetentne. Bardzo szybka i fachowa obsługa, wszelka pomoc bez problemów, szybkie pożyczki wyszukane odnośnie aktualnych potrzeb klienta. Polecam wszystkim zainteresowanym dobry Bank-Skok.
    • Wypowiedz się
  • Gosc

    , w dniu 14.09.2015Ocena:
    Nie polecam. Jedne wielkie oszustwo przez 3...

    ...miesiace nie zalatwione zadnej ugody odmowy na ugode nikt nic nie wie a odsetki rosna. Radze zmienic bank zanim i was okradna

    Ta opinia jest przydatna
    42Przydatność opinii
  • Magda

    , w dniu 02.09.2015Ocena:
    Totalna pomylka. Nie wiedza ktore bankomaty sa za darmo, zrezygnowalam z

    Totalna pomylka. Nie wiedza ktore bankomaty sa za darmo, zrezygnowalam z konta i czlonkowstwa pracownica nie wiedziala jak to zrobic i wprowadzila mnie w blad, przy 3 miesiecznym wypowiedzeniu pobierali prowizje za karte i oplaty za konto a mialo byc za darmo, po zamrozone pieniadze mialal...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    50Przydatność opinii
    • Gosc

      , w dniu 14.09.2015
      Zgadzam sie ten bank to wielkie bagno radze zmienic zanim bedzie zapozno
    • Wypowiedz się
  • dominik

    , w dniu 05.04.2015Ocena:
    witam 3 lata temu zadluzylem sie na 23tys.dzis mam...

    ...do splaty 28tys,nie dajcie sie w to wkrecic jak ja totalna porazka z dala ludzie od tego,teraz oszczedzam jak moge aby sie z tego uwolnic.

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
    • ekluby

      , w dniu 02.10.2015
      nigdy sie nie uwolnisz mam ta sama kwote kreddyt 28000zl splacone jest 50000zl wyobraz ze chca jeszcze 100000zl to nie zart to szczera prawda.Naliczaja miesiecznie 700zl odsetek
    • Wypowiedz się
« 2 3 4 5 6 »