Ocena instytucji

28%
Skorzystałoby ponownie: 4
72%
Nie skorzystałoby ponownie: 9
Zobacz statystyki
SG Equipment Leasing

SG Equipment Leasing

Ocena użytkowników

28%
Skorzystałoby ponownie: 4
72%
Nie skorzystałoby ponownie: 9

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 3
    • Głosy negatywne: 9
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 1
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
40%
60%
Jak oceniasz pracowników?
36%
64%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
36%
64%

Opinie o SG Equipment Leasing

Korzystasz z usług SG Equipment Leasing? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o SG Equipment Leasing

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o SG Equipment Leasing

  • Jaros

    , w dniu 29.01.2020Ocena:
    Bank współpracuje z ubezpieczycielem TUF...

    ...Consulting które 100%zawyża składki przez cały czas trwania kredytu. Nikomu nie polecam tego BANKU.

    Ta opinia jest przydatna
    9Przydatność opinii
    • Mega niezadowolony klient

      , w dniu 01.03.2020
      Zgadzam się z Panem w 100%
    • Wypowiedz się
  • flixik

    , w dniu 11.10.2019Ocena:
    Mam u nich parę autobusów. Finansowanie na...

    ...poziomie całkiem ok. Bez fajerwerków. Tu jednak temat się kończy. Ostatnio wybrałem się po twardy dowód do autobusu do oddziału w Krakowie. Biuro całkiem miłe i dobrze położone, obsługa również bardzo na tak. Czekając jednak na wydanie dowodu, nagle z głębi biura słyszę...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    13Przydatność opinii
  • Mak

    , w dniu 26.09.2019Ocena:
    Tragedia. Oszustwo i zarabianie na klientach.

    Czekają tylko na spóźnienie i dostajesz listem wypowiedzenie plus noty do całości wartości przedmiotów. Nie masz możliwości wykupienia bo zanim się dowiesz wszystko jest już posprzedawane - mafia

    Ta opinia jest przydatna
    15Przydatność opinii
    • Krasnal

      , w dniu 08.10.2019
      Święta racja tylko żerują na klientach i nie tylko jeżeli chodzi o spóźnienie z płatnością w drugą stronę też to działa przy spłacie wcześniejszej a ubezpieczenia maszyn O matko z córką tragedia.!!! Strzezcie się tego banku są o wiele lepsze i bardziej przyjazne dla klientów
    • andym

      , w dniu 22.01.2020
      Odradzam współpracy z tą firmą SG strasznie oszuści nie dotrzymują słowa stawki i koszty mają kosmiczne lepiej się 10 razy zastanowić zanim z nimi wejść jakikolwiek układ finansowy nie polecam kto z nimi zacznie będzie płakał nie polecam
    • Mega niezadowolony klient

      , w dniu 01.03.2020
      Jasne że tak oszukują w każdej kwesti dotyczącej kredytowania .Mieliśmy 2 maszyny na szczęście już splacone i nigdy więcej ten bank ,kolejne 2 mamy w innym banku i współpraca układa się super
    • abc

      , w dniu 03.06.2020
      hmm... jak ktoś nie zapłacił rat( kilku ) i przyjechała grupa windykacyjna , zabrała sprzęt ( a to zwykle jest po 3-4 miesiącach ) to do kogo można mieć pretensję? firma leasingowa ma swój biznes, Ty masz swój i każdy pilnuje swojego
    • Wypowiedz się
  • Sosna.

    , w dniu 07.09.2019Ocena:
    Solidny partner w biznesie. Tym co szczują,

    radziłbym chwilę refleksji oraz zastanowienie się czy rzeczywiście zrobili wszystko co do nich należało. Kultura płatnicza jest bardzo ważna i jeśli ktoś nie płaci rat, to nie rozumiem późniejszego zaskoczenia, ze nakłada się sankcje za nie dotrzymanie zakontraktowanych warunków.

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • Niezadowolony klient

      , w dniu 12.09.2019
      Mimo płatności terminowych a nawet zawsze przed terminem to opłaty naliczaja nawet jeśli chcesz spłacić wcześniej mało tego nie potrafią odpowiedzieć za co
    • Wypowiedz się
  • Mega niezadowolony klientto

    , w dniu 17.08.2019Ocena:
    Totalny brak współpracy z klientem bank posiada...

    ...własne prawo oczywiście na własną korzyść kosmiczne opłaty nawet za chęć wcześniejszej spłaty totalna żenada nikomu nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
    • Były klient

      , w dniu 30.08.2019
      Prawda ostrzegam przed tym bankiem raty splacalam zawsze w terminie i nigdy nie mogłem liczyć na jakąkolwiek współpracę zawsze odmowa a i kosmiczne opłaty za ubezpieczenie sprzętu i za wcześniejszą spłatę także co jest totalnym absurdem
    • Wypowiedz się
1 2 3 »