Ocena instytucji

90%
Skorzystałoby ponownie: 583
10%
Nie skorzystałoby ponownie: 65
Zobacz statystyki
Rapida

Rapida

Ocena użytkowników

90%
Skorzystałoby ponownie: 583
10%
Nie skorzystałoby ponownie: 65

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 557
    • Głosy negatywne: 65
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 26
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
91%
9%
Jak oceniasz pracowników?
89%
11%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
89%
11%

Opinie o Rapida

Korzystasz z usług Rapida? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Rapida

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
50 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Rapida

  • torturowany prze rapide

    , w dniu 02.12.2018Ocena:
    mam problemy z pracodawca nie płaci na czas mi...

    ...pensji dlatego spóżnilem sie z rata wpłaty do rapidy o 7 dni a oni codziennie dzwonili i straszyli mnie że do sadu sprawe skierują i zabiorą mi nieruchomośc , Tragedia .A jakbym popełnił przez nich samobujstwo , kto wtedy by był odpowiedzialny za to .Nagrywam rozmowy z ich...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • EMERYTKA

    , w dniu 01.12.2018Ocena:
    tragedia, ludzie jak najdalej od takich...

    ...naciągaczy....jak RAPIDA.... klika bez empatii do ludzi, i nie podawajcie danych z kart bankowych, ściągną ostatni grosz.... odczulam to na własnej skórze nawet na chleb nie miałam .... polecam Tani kredyt, super ludzie....zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Darek

    , w dniu 30.11.2018Ocena:
    Polecam, szybko ,sprawnie,przejzyscie

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • AntyRapida

    , w dniu 10.11.2018Ocena:
    Brak słów myślą że sa panami, żyć nie...

    ...dają. Masakra lepiej głodować niż zawierać umowy z takim czymś jak oni. Mam nadzieje że zbankrutują i znikną na zawsze tego im życzę !

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Suzzi

    , w dniu 10.11.2018Ocena:
    Jakaś Firma pozyczkowa masakra ,za 1 dzień...

    ...opóżnienia wysyłaja smsy gdzie straszą sądem ,wpisami i wiele inne wymysły ,dzwonią jak opentani ,porażka Nigdy wiecej

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Magdalena

    , w dniu 31.10.2018Ocena:
    Nie, nie I jeszcze raz nie. Po tygodniu...

    ...oczekiwania na przelew nagle : dział weryfikacji zdecydował o nie wypłaceniu pożyczki z uwagi na nieścisłość podawanych informacji. Na pytanie o jakie nieścisłości chodzi, brak informacji. Dane z kart pobrane . Zgłaszam to na policję. Teraz będą sobie płacić moja karta.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Olo

    , w dniu 31.10.2018Ocena:
    Spóźnisz się jeden dzień a pracownicy dostają...

    ...piany jakby giełda w tajlandii miała się zatrzymać. Straszą odsetkami karnymi i wpisami do KRD. To prawda kiedy przypada rata na niedzielę niezgodne z prawem jest żądanie raty przed niedzielą. Pierwszy dzień roboczy po dniu wolnym to termin spłaty.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Iga

    , w dniu 31.10.2018Ocena:
    Nie można spłacić raty kartą płatniczą inną...

    ...z innego rachunku. Nie masz opóźnienia a już straszą ciebie kosztami karnymi, historią kredytową. Są opętani na tym punkcie. Próbują naliczyć odsetki karne jak przypada dzień spłaty w niedzielę... a sami mają od groma klauzul niedozwolonych w swoich umowach.

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • gość

    , w dniu 31.10.2018Ocena:
    Ciekawe kto jest bardzo zadowolony z tego że go...

    ...okradają lichwiarrze.Nie bójcie się pisać o tego typu firmach.Może ludzie pójdą po rozum do głowy i wychamują zadłużanie się .Nie są po to by nam pomóc tylko by z nas jak najwięcej wycisnąć.Nie dajcie się wmanewrować w spiralę pożyczkową poprzez spłacanie pożyczki...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Takatam

    , w dniu 30.10.2018Ocena:
    Czekam już tydzień na przelew. Wniosek złożony...

    ...w że dla środę, w czwartek wszystko zaakceptowane. Do dnia dzisiejszego przelewu nie ma a konsultanci nie wiedzą dlaczego. Ktoś tak miał? Zaczynam się bać.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • emerytka

      , w dniu 01.12.2018
      wiec sie bój, jak masz jeszcze mozliwosc zrezygnuj z tej umowy, masz 2 tygodnie czasu. dobrze Ci radzę.
    • Wypowiedz się
  • J24

    , w dniu 30.10.2018Ocena:
    Serdecznie nie polecam!!! jak wyźej typowo...

    ...lichwiarska firma.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • goguś

    , w dniu 29.10.2018Ocena:
    Typowo lichwiarska firma.Spójrzcie na...

    ...prowizję(50%).Zwietrzyli dobry interes i mnożą się w zastraszającym tempie.Przy braku spłaty kilku rat straszą nawet prokuratorem .Moim zdaniem to nimi powinien się zająć zgodnie zustawą antylichwiarską.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Gargamlll

    , w dniu 28.10.2018Ocena:
    Dobre pomaranCZOWEEEE

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Lusia

    , w dniu 22.10.2018Ocena:
    Będę każdemu polecala pożyczkę bo pomogli mi...

    ...naprawdę w bardzo trudnej sytuacji finansowej :)

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Pablo

    , w dniu 20.10.2018Ocena:
    Troszkę trzeba było czekać z powodu braku karty...

    ...ale wszystko miło i sprawnie ,wszystko wytłumaczone ,bez zadnych problemów polecam kazdemu kto ma problemy i ma gwaranta z dobra historia

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Krzysztof

    , w dniu 19.10.2018Ocena:
    Jeszcze nie wiem czekam az srodki beda na koncie...

    ...ale szybko poszlo i polecam ta filme

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Klient rapida

    , w dniu 18.10.2018Ocena:
    Szybko i profesjonalnie!!! Jeśli masz zamiar nie...

    ...płacić... to wszędzie windykacja nie jest miła- w końcu walczą o swoje :) POMOGLI MI W TRUDNYM MOMENCIE - POLECAM!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • Nękany

    , w dniu 18.10.2018Ocena:
    Od jakiegoś czasu jestem nękany e-mailami o...

    ...spłatę pożyczki, której nie brałem. Zwracają się do mnie Bożeno. Nie przypominam sobie o zmianie imienia na żeńskie. Wyjaśniałem kilka razy ,że nie jestem Bożeną, ale tam chyba pracują analfabeci, bo monity za pośrednictwem e-maila przychodzą nadal. Chyba zgłoszę to na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Ccccc

    , w dniu 13.10.2018Ocena:
    Duża przyznawalność lecz windykacja strasznie...

    ...niemiła, ale polecam

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Kaska

    , w dniu 12.10.2018Ocena:
    Pomocna pozyczka, obsługa dobra

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Aneta

    , w dniu 10.10.2018Ocena:
    Bardzo profesjonalne podejście do klienta, miła...

    ...obsługa telefoniczna, warunki pożyczkowe bardzo dobre. Naprawdę polecam!

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Agata

    , w dniu 09.10.2018Ocena:
    Wszytko przejrzyście. Miła obsługa...

    ...telefoniczna. Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • Ania

    , w dniu 09.10.2018Ocena:
    Super kontakt...Szybka wypłata...polecam

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Patryk

    , w dniu 09.10.2018Ocena:
    Firma godna polecenia jeżeli ktoś potrzebuje...

    ...szybkiej gotówki oprocentowanie mogło by lekko być mniejsze

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Kasia83

    , w dniu 03.10.2018Ocena:
    Polecam. Dzięki pożyczce w Rapida moglibyśmy z...

    ...mężem wyremontować mieszkanie gdy nasz bank nam odmówił.

    Ta opinia jest przydatna
    7Przydatność opinii
  • Damian

    , w dniu 01.10.2018Ocena:
    Bardzo dobra obsługa i szybka wypłata środków.

    Bardzo się cieszę z narzeczoną z firmy Rapida . Polecam !

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Aga1992

    , w dniu 28.09.2018Ocena:
    Szybko miło fajnie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • spoko

    , w dniu 27.09.2018Ocena:
    Lichwiarze naciagacze nie polecam

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Beata

    , w dniu 26.09.2018Ocena:
    Bardzo łatwy wniosek do wypełnienia, aby...

    ...otrzymać kredyt. Ponadto bardzo miły kontakt, Rzetelni Pracownicy. Polecam gorąco, gdy ktoś będzie w potrzebie, aby zdobyć kredyt, tylko musi być dodatkowo Gwarant. Wszystkie formalności błyskawicznie są podejmowane.

    Ta opinia jest przydatna
    5Przydatność opinii
  • Anusia

    , w dniu 25.09.2018Ocena:
    Spoko Ok Polecam Szybko sprawnie

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • spoko

      , w dniu 27.09.2018
      Guzik prawda wiem juz swoje o tej firmie nie polecam nikomy
    • Wypowiedz się
  • merc

    , w dniu 25.09.2018Ocena:
    LICHWIARSKA FIRMA!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • HASAN

    , w dniu 24.09.2018Ocena:
    Szybko,milo pozytywnie!!! Bardzo polecam !!

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • marco

    , w dniu 24.09.2018Ocena:
    Kto wypisuje te pozytywne opinie.Przy takich...

    ...kosztach uzyskania kredytu to czysta lichwa.W porównaniu z kosztami kredytu hipotecznego(ok.5%)to kosmos. Pogrążają tych najbiedniejszych , najsłabszych którzy potrzebują na przeżycie.

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Matla

      , w dniu 26.09.2018
      Nie dosc ze spłacasz dwa razy tyle to jesli spoznisz sie z rata dzien czy dwa to wydzwaniaja nekaja zadaja pytania takie ze czasem czlowiek cisnienie ma 200. Co ich obchodzi skad ma sie na rate . Skladajac wniosek podaje sie dochod i z jakiego zrodła pochodzi wiec nie widze powodu odpowiadac na te ich pytania. Uswiadamniaja człowieka jak by popelnił przestepstwo bog wie jakie.
    • Myszka

      , w dniu 12.10.2018
      Nie rozumiem glupich odpowiedzi (jak sie spoznie to dzwonia) to po co bierzecie jak nie macie za co spłacać
    • Wypowiedz się
  • Renata...

    , w dniu 24.09.2018Ocena:
    Polecam bardzo tą pożyczkę...Ludzie są bardzo...

    ...mili... Dożą aby móc dostać pożyczke...Są SUPER...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Marcin1234

    , w dniu 21.09.2018Ocena:
    Polecam bardzo ta pozyczke obsluga bardzo mila .

    Zadzwonilem I bardzo mi pomogli zwlaszcza P. Paulina. Bardzo mila osoba. Szczerze polecam pozyczke z Rapida Money. Dziekuje wam z pomoc

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • maciek_b_90@o2.pl

    , w dniu 20.09.2018Ocena:
    Od momentu złożenia wniosku - godz: 16:00 do...

    ...pieniędzy na koncie mojego gwaranta - godz: 19:00 oczywiście tego samego dnia, 100% zadowolenia. Jak na razie nie mam na co narzekać, zobaczymy co będzie później.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Aneta

    , w dniu 20.09.2018Ocena:
    Konkretnie i sprawnie obsługa super polecam

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • teresa

    , w dniu 17.09.2018Ocena:
    konkretna obsluga a zwlaszcza opiekun pani...

    ...Paulinka wspaniala osoba niestety nazwiska nie pamietam

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • :)

    , w dniu 17.09.2018Ocena:
    Konkretnie i szybko . Pozdrawiam !!!

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • renia

    , w dniu 15.09.2018Ocena:
    drogo ale obsluga bardz mila tylk za duzo pytan...

    ...niepotrzebnych ,chcialabym aby wszedzie byli tak mili w obsludze pracownicy aprzedewszystkim pani Paulinka z ktora zalatwialam pozyczke przesympatyczna osoba aby wielu byl takich knsultantow jak ta pani wspaniala osba

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • gWARANT

    , w dniu 15.09.2018Ocena:
    bARDZO DROGO ALE DAJĄ OSOBĄ ZADŁUŻONYM JEŚLI...

    ...MASZ GWARANTA ZA TO MEGA PLUS POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Paweł i Danuta

    , w dniu 14.09.2018Ocena:
    Zdecydowanie polecam.... fachowa i miła...

    ...obsługa.... formalności załatwione w 24h. Super!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • gzregorz3

    , w dniu 13.09.2018Ocena:
    Polecam , świetna obsługa ,szybkie załatwianie...

    ...sprawy.

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • lechu

    , w dniu 11.09.2018Ocena:
    Polecam , swietna obsluga.

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Gosia

    , w dniu 10.09.2018Ocena:
    Szczerze...czekam właśnie na przelew. Moim...

    ...zdaniem obsługa bardzo fajna,wszystko omawiają z klientem. Formalności załatwione w dwa dni z powodu braku obsługi konta internetowego przez gwaranta. Tyle z kłopotów. Jak na razie nastawiona jestem pozytywnie. Pożyczkę przyznali bez problemu. A to,że oczekują gwaranta i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Myszka

      , w dniu 12.10.2018
      Pytali panią o nieruchomość?
    • Takatam

      , w dniu 30.10.2018
      Długo Pani czekała na przelew ?
    • Wypowiedz się
  • Mała

    , w dniu 10.09.2018Ocena:
    Jak narazie, nie mam zastrzeżeń. Jedyny...

    ...mankament, to długie oczekiwanie na rozmowę z konsultantem.Obsługa miła i wszystko sprawnie załatwione.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Pati

    , w dniu 10.09.2018Ocena:
    Mila obaluga. Zachęcam

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Niunia

    , w dniu 09.09.2018Ocena:
    Grożą nie trzymają się procedur i są bardzo...

    ...nie mili nie umieją rozmawiać z klientem oraz są nie wyszkoleni nie polecam same problemy z nimi i mówię to mimo iż zapłaciłam pożyczkę na czas A oni dalej coś naliczaja ogólnie ciała i syf

    Ta opinia jest przydatna
    4Przydatność opinii
  • kerry33

    , w dniu 08.09.2018Ocena:
    Bardzo pomocna instytucja ,polecam z...

    ...zastrzeżeniem długości oczekiwania na rozmowę z konsultantem

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Beti

    , w dniu 07.09.2018Ocena:
    Bardzo miła i sprawna obsługa. Dziękuję

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii