Ocena instytucji

49%
Skorzystałoby ponownie: 11
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 10
Zobacz statystyki
neoBANK

neoBANK

Ocena użytkowników

49%
Skorzystałoby ponownie: 11
51%
Nie skorzystałoby ponownie: 10

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 7
    • Głosy negatywne: 9
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 4
    • Głosy negatywne: 1
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
50%
50%
Jak oceniasz pracowników?
47%
53%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
54%
46%

Opinie o neoBANK

Korzystasz z usług neoBANK? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o neoBANK

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
100 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o neoBANK

  • Misiek

    , w dniu 01.11.2017Ocena:
    OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!! Naprawdę nie polecam,

    uciekajcie z tego neoBANKU (W.B.S.). Otrzymałem kredyt hipoteczny i z powodu tragicznego wypadku losowego nie zapłaciłem odsetek za dany miesiąc, spóźniłem się trzy dni. Następnie "ciche" wypowiedzenie umowy, kolejno B.T.E. i szybka zdecydowana egzekucja. W kilku egzekucjach zabrali mi...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    36Przydatność opinii
  • Misiek

    , w dniu 22.10.2017Ocena:
    Arogancja ,brak kontaktu ,nie odpisują na...

    ...korespondencję ,nie rozmawiają,przy kredycie hipotecznym spodziewaj się od razu komornika KOSZMARNY NAJGORSZY BANK TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA

    Ta opinia jest przydatna
    20Przydatność opinii
  • Dana

    , w dniu 08.08.2017Ocena:
    Bank udziela pożyczki hipotecznej a potem szybko...

    ...dołuje pożyczkobiorcę, LICHWA I KOMORNICY ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
  • RICK

    , w dniu 04.08.2017Ocena:
    JEST OK MIŁA OBSŁUGA DOBRE LOKATY-POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • Antoni

    , w dniu 16.02.2016Ocena:
    NIE POLECAM Przelew płatny 40gr + oplata za SMS z...

    ...kodem 20gr, kto słyszał o takich opłatach w dzisiejszych czasach?

    Ta opinia jest przydatna
    79Przydatność opinii
  • Lauer

    , w dniu 08.05.2015Ocena:
    Nie polecam , drogi bank czychajacy na...

    ...nieruchomosci kredytobiorców , czyściciele kamienic szemranej spółki powiązane z bankiem to kłopoty dla klientów i bezkarność prezesikom z zarządów

    Ta opinia jest przydatna
    72Przydatność opinii
  • Math

    , w dniu 17.09.2014Ocena:
    Solidny Bank, mnie się bardzo podoba. Obsługa...

    ...miła i pomocna. Środki zalokowałem na świetną lokate i jestem w pełni zadowolony

    Ta opinia jest przydatna
    81Przydatność opinii
  • Włodzimierz

    , w dniu 28.09.2013Ocena:
    Bardzo drogie chociaż szybko dostępne kredyty.Nie polecam korzystania z

    Bardzo drogie chociaż szybko dostępne kredyty.Nie polecam korzystania z usług tego banku.Można szybko wpaść w kłopoty

    Ta opinia jest przydatna
    72Przydatność opinii
  • Włodzimierz

    , w dniu 28.09.2013Ocena:
    Drogie kredyty w Neo Banku

    Bank udziela szybkich ale bardzo drogich kredytów.Nie polecam korzystania z ofert kredytowych

    Ta opinia jest przydatna
    73Przydatność opinii
  • Filary

    , w dniu 18.09.2013Ocena:
    jak narazie niemam zastrzezen do swojego Banku ktury znajduje sie w

    jak narazie niemam zastrzezen do swojego Banku ktury znajduje sie w poblirzu mojego miejsca zamieszkania

    Ta opinia jest przydatna
    61Przydatność opinii
  • Filary Natalia

    , w dniu 17.09.2013Ocena:
    neo bank

    polecam wszystkim neo bank.

    Ta opinia jest przydatna
    71Przydatność opinii
    • Filary Natalia

      , w dniu 17.09.2013
      super bank nigdy nie zrezygnuje z tego banku :D
    • Wypowiedz się
  • PIETRZAK

    , w dniu 16.09.2013Ocena:
    MÓJ BANK JEST SZYBKI NIŻ INNY NIE ZMIENIĘ GO NA ŻADEN INNY PROST SZYBKI

    MÓJ BANK JEST SZYBKI NIŻ INNY NIE ZMIENIĘ GO NA ŻADEN INNY PROST SZYBKI I BEZ OPŁAT COŚ FANTASTYCZNEGO

    Ta opinia jest przydatna
    49Przydatność opinii
  • kaczka

    , w dniu 11.09.2013Ocena:
    Nie odpowiadają na zapytanie klienta

    Jak w tytule, nie raczą odpowiedzieć na emaila.

    Ta opinia jest przydatna
    62Przydatność opinii
  • Sylwia L.

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    100%

    Polecam wszystkim tym co chcieliby mieć dobrze i bezpiecznie ulokowane pieniądze

    Ta opinia jest przydatna
    92Przydatność opinii
  • ARTUR

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    100%

    Bank w 100% polecam wszystkim klientom,którzy by chcieli założyć konto lub ubiegać się o kredyt.

    Ta opinia jest przydatna
    67Przydatność opinii