Ocena instytucji

46%
Skorzystałoby ponownie: 11
54%
Nie skorzystałoby ponownie: 11
Zobacz statystyki
neoBANK

neoBANK

Ocena użytkowników

46%
Skorzystałoby ponownie: 11
54%
Nie skorzystałoby ponownie: 11

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 7
    • Głosy negatywne: 10
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 4
    • Głosy negatywne: 1
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
47%
53%
Jak oceniasz pracowników?
44%
56%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
50%
50%

Opinie o neoBANK

Korzystasz z usług neoBANK? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o neoBANK

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
100 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o neoBANK

  • Matka

    , w dniu 12.12.2018Ocena:
    I znowu nie dostałam kredytu w innym banku a do...

    ...was nie przyjde choc jestem Juz tu ladnych pare lat bo weksla nie podpisze najwyzej nie zrobie tego na co chcialam zainwestowac ale kij ma dwa konce zawsze mowie

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
  • Misiek

    , w dniu 01.11.2017Ocena:
    OSTRZEGAM WSZYSTKICH !!! Naprawdę nie polecam,

    uciekajcie z tego neoBANKU (W.B.S.). Otrzymałem kredyt hipoteczny i z powodu tragicznego wypadku losowego nie zapłaciłem odsetek za dany miesiąc, spóźniłem się trzy dni. Następnie "ciche" wypowiedzenie umowy, kolejno B.T.E. i szybka zdecydowana egzekucja. W kilku egzekucjach zabrali mi...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
    • Dominik

      , w dniu 23.11.2018
      Mnie tez tak potraktowali. Za niefoplavone 50 zł. Komornik itd...dom sprzedalem ale dalej skur...ny sciagsja odsetki przez komornika..BANDA ZŁODZIEI I OSZUSTÓW
    • Wypowiedz się
  • Misiek

    , w dniu 22.10.2017Ocena:
    Arogancja ,brak kontaktu ,nie odpisują na...

    ...korespondencję ,nie rozmawiają,przy kredycie hipotecznym spodziewaj się od razu komornika KOSZMARNY NAJGORSZY BANK TRZYMAJCIE SIE OD NICH Z DALEKA

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
  • Dana

    , w dniu 08.08.2017Ocena:
    Bank udziela pożyczki hipotecznej a potem szybko...

    ...dołuje pożyczkobiorcę, LICHWA I KOMORNICY ZDECYDOWANIE NIE POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
  • RICK

    , w dniu 04.08.2017Ocena:
    JEST OK MIŁA OBSŁUGA DOBRE LOKATY-POLECAM

    Ta opinia jest przydatna
    35Przydatność opinii
  • Antoni

    , w dniu 16.02.2016Ocena:
    NIE POLECAM Przelew płatny 40gr + oplata za SMS z...

    ...kodem 20gr, kto słyszał o takich opłatach w dzisiejszych czasach?

    Ta opinia jest przydatna
    89Przydatność opinii
  • Lauer

    , w dniu 08.05.2015Ocena:
    Nie polecam , drogi bank czychajacy na...

    ...nieruchomosci kredytobiorców , czyściciele kamienic szemranej spółki powiązane z bankiem to kłopoty dla klientów i bezkarność prezesikom z zarządów

    Ta opinia jest przydatna
    81Przydatność opinii
  • Math

    , w dniu 17.09.2014Ocena:
    Solidny Bank, mnie się bardzo podoba. Obsługa...

    ...miła i pomocna. Środki zalokowałem na świetną lokate i jestem w pełni zadowolony

    Ta opinia jest przydatna
    88Przydatność opinii
  • Włodzimierz

    , w dniu 28.09.2013Ocena:
    Bardzo drogie chociaż szybko dostępne kredyty.Nie polecam korzystania z

    Bardzo drogie chociaż szybko dostępne kredyty.Nie polecam korzystania z usług tego banku.Można szybko wpaść w kłopoty

    Ta opinia jest przydatna
    78Przydatność opinii
  • Włodzimierz

    , w dniu 28.09.2013Ocena:
    Drogie kredyty w Neo Banku

    Bank udziela szybkich ale bardzo drogich kredytów.Nie polecam korzystania z ofert kredytowych

    Ta opinia jest przydatna
    80Przydatność opinii
  • Filary

    , w dniu 18.09.2013Ocena:
    jak narazie niemam zastrzezen do swojego Banku ktury znajduje sie w

    jak narazie niemam zastrzezen do swojego Banku ktury znajduje sie w poblirzu mojego miejsca zamieszkania

    Ta opinia jest przydatna
    68Przydatność opinii
  • Filary Natalia

    , w dniu 17.09.2013Ocena:
    neo bank

    polecam wszystkim neo bank.

    Ta opinia jest przydatna
    78Przydatność opinii
    • Filary Natalia

      , w dniu 17.09.2013
      super bank nigdy nie zrezygnuje z tego banku :D
    • Wypowiedz się
  • PIETRZAK

    , w dniu 16.09.2013Ocena:
    MÓJ BANK JEST SZYBKI NIŻ INNY NIE ZMIENIĘ GO NA ŻADEN INNY PROST SZYBKI

    MÓJ BANK JEST SZYBKI NIŻ INNY NIE ZMIENIĘ GO NA ŻADEN INNY PROST SZYBKI I BEZ OPŁAT COŚ FANTASTYCZNEGO

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • kaczka

    , w dniu 11.09.2013Ocena:
    Nie odpowiadają na zapytanie klienta

    Jak w tytule, nie raczą odpowiedzieć na emaila.

    Ta opinia jest przydatna
    65Przydatność opinii
  • Sylwia L.

    , w dniu 04.07.2013Ocena:
    100%

    Polecam wszystkim tym co chcieliby mieć dobrze i bezpiecznie ulokowane pieniądze

    Ta opinia jest przydatna
    100Przydatność opinii
  • ARTUR

    , w dniu 26.06.2013Ocena:
    100%

    Bank w 100% polecam wszystkim klientom,którzy by chcieli założyć konto lub ubiegać się o kredyt.

    Ta opinia jest przydatna
    77Przydatność opinii