Ocena instytucji

6%
Skorzystałoby ponownie: 32
94%
Nie skorzystałoby ponownie: 477
Zobacz statystyki
MultiMedia

MultiMedia

Ocena użytkowników

6%
Skorzystałoby ponownie: 32
94%
Nie skorzystałoby ponownie: 477

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 32
    • Głosy negatywne: 477
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
11%
89%
Jak oceniasz pracowników?
11%
89%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
10%
90%

Opinie o MultiMedia

Korzystasz z usług MultiMedia? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o MultiMedia

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o MultiMedia

  • Ryba

    , w dniu 11.11.2018Ocena:
    Masakra ! Niekompetentna ,nierzetelna...

    ...,naciągająca monopolistyczna firma ...omijać z daleka .Lepszy dekoder z Pisowskiej TV...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • życzliwy

      , w dniu 13.11.2018
      zgadzam się że droga i nie posiadająca fachowców w szeregach a jedynie naciągaczy . propozycja POLSAT CYFROWY JEST LEPSZY .
    • Wypowiedz się
  • zmudek

    , w dniu 09.11.2018Ocena:
    działa jak guwno nie da się znieść co chwile...

    ...się zacina

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • Mag

    , w dniu 01.11.2018Ocena:
    Internet tego operatora to dno, pomimo...

    ...''zwiekszonej'' prędkości po przedłużeniu umowy. Nie ma możliwości obejrzenia hbo go (za które dodatkowo płacę), bo filmy zacinaja się co 20sek. Dno, muł i zgnile wodorosty. ''Pomoc''-techniczna dla rozwiązania problemu podpowiada...podłączenie urządzeń do modemu !!!!...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
  • b1

    , w dniu 01.11.2018Ocena:
    Tak słaba obsługa, że szkoda mówić. Mają...

    ...głęboko w du...pie klientów z malych miejscowości, w których mają monopol !!! Żenada, żenada.... I jeszcze raz lipa . Nikomu nie polecam !!!

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • piotrek

      , w dniu 06.11.2018
      tez jestem z małej wiochy 80 tysięcy mieszkańców i płace za 60 mb 60zł porazka w h@j
    • Wypowiedz się
  • xxl

    , w dniu 01.11.2018Ocena:
    informacje o tym że dekoder ma dodatkowe funkcje...

    ...nagrywania i przesuwania programów oczywiście niema na stronie operatora jedynie o zmianie cenny abonamentowej jest zawsze . Obsługa brak elementarnej wiedzy , uwikłanie abonenta w coś czego pozostali abonenci nie chcą. oszukiwanie .

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • kris68

      , w dniu 05.11.2018
      Jest nagrywanie i przesuwanie w tył tylko kosztuje 9 zl. Zadzwon do BOK
    • Wypowiedz się