Ocena instytucji

33%
Skorzystałoby ponownie: 47
67%
Nie skorzystałoby ponownie: 76
Zobacz statystyki
Kasa Stefczyka

Kasa Stefczyka

Ocena użytkowników

33%
Skorzystałoby ponownie: 47
67%
Nie skorzystałoby ponownie: 76

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 22
    • Głosy negatywne: 61
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 16
    • Głosy negatywne: 9
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 9
    • Głosy negatywne: 6

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
30%
70%
Jak oceniasz pracowników?
37%
63%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
29%
71%

Opinie o Kasa Stefczyka

Korzystasz z usług Kasa Stefczyka? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Kasa Stefczyka

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Kasa Stefczyka

  • tadek

    , w dniu 14.03.2016Ocena:
    Nie polecam ! Wziąłem kredyt jakiś czas temu.

    Oczywiście cała procedura zajęła im ponad 4 dni bo zaświadczenia, tysiąc podpisów, tona papieru. Namawiali mnie na większą kwotę i zaproponowali abym swój dom pod zastaw dał (dla paru tysięcy złotych). Dużo pytań na co chcę przeznaczyć pieniądze na kredyt. Gdy już wziąłem...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
    • anna

      , w dniu 17.06.2016
      Na początku marca 2016 ,odwiedził mnie przedstawiciel skoku.Pytał o mojego brata,odpowiedziałam , że właśnie mija rok jak zmarł.Okazało się ,że brat ma kredyt do spłacenia. zaraz było zainteresowanie majątkiem.zaniosłam akt zgonu. Na odpowiedź czekałam długo i od tego momentu zaczęli naliczać odsetki !Nie chcieli podać mi kwoty jaka została do spłacenia !Mimo ,że jestem siostrą i zobowiązałam się spłacić ten dług.W końcu poinformowali mnie , ze kwota kredytu to 5200 do spłacenia 4220,36 gr.Kredyt z września 2013 r,do stycznia 2016 brata renta wpływała na ich konto ,więc rata kredytu była odciągana. Brat zmarł 14 lutego 2016 r a 15 lutego wpłynęła jeszcze jego renta która myślę ze poszła na pokrycie kredytu . Wkład członkowski to kwota 1210 zł poprosiłam o szczegółowe rozliczenie którego nie otrzymałam do dnia dzisiejszego ! a wysłałam 3 e-maile. czegoś się obawiają ? ta kwota do spłacenia w ogóle mi nie pasuje,,,,,,,
    • anna

      , w dniu 17.06.2016
      Wkradł się błąd, brat zmarł 14 lutego 2015r
    • Wypowiedz się
  • Anna

    , w dniu 27.02.2016Ocena:
    Nigdy nikomu nie polecę tej firmy. Mieliśmy z...

    ...mężem tam pożyczkę spłacaną z problemami. Obdarli nas ze "skóry", a konta nie możemy zamknąć do dziś, choć pożyczka dawno spłacona. W przypadku kłopotów, a takie mogą spotkać każdego, nie można trafić gorzej. Dodam, że pożyczki mieliśmy w różnych bankach, więc mamy...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    58Przydatność opinii
  • camel

    , w dniu 15.01.2016Ocena:
    Chodzi o reklamę w TV, 5000 za 75 zł...

    ...miesięcznie. Za tą reklamę powinien ścigać ich Prokurator. Mówienie nie całej prawdy, to jest kłamstwo.

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
  • zalamka

    , w dniu 30.12.2015Ocena:
    Ludzie proszę was nie bierzcie żadnego kredytu...

    ...to złodziej e do kwadratu ja chcę założyć im sprawę poczebuje świadków z nowej soli proszę pisać kto chętny żeby w końcu byli potraktowani tak jak my proszę klikajcie ten bank odsetki masakrycxne

    Ta opinia jest przydatna
    54Przydatność opinii
  • cynik

    , w dniu 13.11.2015Ocena:
    Typowi oszuści i naciągacze.Po spłacie kredytu...

    ...zabraniają mi zamknąć konto osobiste grożąc że nie dostanę zwrotu nadpłaty , zamrożonej kwoty składek i ubezpieczenia.Nie mogę podać mojego nowego konta.Jakaś chora instytucja.Poproszę---- KNF o pomoc.

    Ta opinia jest przydatna
    60Przydatność opinii
« 3 4 5 6 7 »