Ocena instytucji

52%
Skorzystałoby ponownie: 293
48%
Nie skorzystałoby ponownie: 241
Zobacz statystyki
Idea Bank

Idea Bank

Ocena użytkowników

52%
Skorzystałoby ponownie: 293
48%
Nie skorzystałoby ponownie: 241

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 187
    • Głosy negatywne: 196
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 58
    • Głosy negatywne: 20
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 48
    • Głosy negatywne: 25

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
48%
52%
Jak oceniasz pracowników?
50%
50%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
50%
50%

Opinie o Idea Bank

Korzystasz z usług Idea Bank? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Idea Bank

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Idea Bank

  • Gordon

    , w dniu 19.08.2017Ocena:
    Ja jestem klientem od półtorej roku i jestem...

    ...zadowolony jak do tej pory.

    Ta opinia jest przydatna
    40Przydatność opinii
  • Adrian

    , w dniu 08.08.2017Ocena:
    Założyłem lokatę Happy PRO z promocji z bonem...

    ...na 200 zł do fly.pl, jestem zadowolony, bon dają rzeczywiście, no i nie muszę pakować się w zakładanie konta. Warte polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
    37Przydatność opinii
  • młody przedsiębiorca

    , w dniu 07.08.2017Ocena:
    ponownie proszę o POMOC w zamknięciu konta firmowego. 01,06,2017r. osobiście złożyłam dyspozycje o zamknięcie konta firmowego w oddziale łodzkim przy ul. piotrkowskiej. dopytałam się ile na koncie powinnam zostawić środków finansowych, aby bez proble

    ponownie proszę o POMOC w zamknięciu konta firmowego. 01,06,2017r. osobiście złożyłam dyspozycje o zamknięcie konta firmowego w oddziale łodzkim przy ul. piotrkowskiej. dopytałam się ile na koncie powinnam zostawić środków finansowych, aby bez problemu zamknąć konto. Do dnia...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    32Przydatność opinii
    • e-Pomoc Idea Bank

      , w dniu 31.08.2017
      Szanowna Pani,

      chcielibyśmy pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji.Prosimy o przesłanie na adres epomoc@ideabank.pl wiadomości z danymi umożliwiającymi identyfikację w naszym systemie (imię, nazwisko i numer telefonu podane do bankowości lub PESEL/NIP), informacją, krótkim opisem sprawy oraz dopiskiem „e-Pomoc” w temacie. Po otrzymaniu wiadomości postaramy się jak najszybciej sprawdzić status sprawy i udzielić Pani stosownej pomocy.

      Pozdrawiamy,
      e-Pomoc Idea Bank
    • Wypowiedz się
  • Poznanianka

    , w dniu 05.08.2017Ocena:
    Mam konto dla firm, a od czasu do czasu wyłapuję...

    ...także jakąś lokatę. Ogólnie bez zastrzeżeń.

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
  • marian

    , w dniu 03.08.2017Ocena:
    mam kredyt hipoteczny w idea bank od 04 2015jestem po udarze krwotocznym i

    mam kredyt hipoteczny w idea bank od 04 2015jestem po udarze krwotocznym i sparaliżowany 10.01.2013 zmieniłem d.o. 11.04.2017 przyjechał do mnie przedstawiciel mobilny idea bank zrobił skan dowodu i wypełnił formularz zmiany danych z karty informacyjnej klienta i do tej pory NIE...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    22Przydatność opinii
    • e-Pomoc Idea Bank

      , w dniu 05.08.2017
      Szanowny Panie Marianie,

      przykro nam w związku z opisaną tu sytuacją i utrudnieniami, jakie Pana spotkały. Chcielibyśmy pomóc w wyjaśnieniu tej sprawy, dlatego prosimy o przesłanie na adres epomoc@ideabank.pl wiadomości z danymi umożliwiającymi identyfikację w naszym systemie (imię, nazwisko i numer telefonu podane do bankowości lub PESEL/NIP), krótkim opisem problemu oraz dopiskiem „e-Pomoc” w temacie.

      Po otrzymaniu wiadomości postaramy się jak najszybciej odpowiedzieć i udzielić Panu pomocy.

      Pozdrawiamy,
      e-Pomoc Idea Bank
    • Wypowiedz się