Ocena instytucji

0%
Skorzystałoby ponownie: 0
100%
Nie skorzystałoby ponownie: 3
Zobacz statystyki
Gerda Broker

Gerda Broker

Ocena użytkowników

0%
Skorzystałoby ponownie: 0
100%
Nie skorzystałoby ponownie: 3

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 3
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
0%
100%
Jak oceniasz pracowników?
0%
100%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
0%
100%

Opinie o Gerda Broker

Korzystasz z usług Gerda Broker? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Gerda Broker

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Gerda Broker

  • Niezadowolony klient

    , w dniu 04.09.2018Ocena:
    Firma oszustów!! Którzy wyludzaja dane osobowe.

    Sam właściciel mówi że oni nie załatwiają kredytów gdyż Prezesi Piotr Dziura i Łukasz Lefanowicz się w ogóle na tym nie znają. Z boku wygląda to jak jakaś piramida finansowa ale czy tak jest nie wiem. Na pewno nie polecam strata czasu i nerwów. Pani na recepcji bezczelna kpi z...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
    • Zadowolony klient

      , w dniu 19.09.2018
      "Sam właściciel mówi, że oni nie załatwiają kredytów gdyż Prezesi.. się w ogóle na tym nie znają" - nie sądzę by człowiek zatrudniający ludzi do pełnienia tak poważnej funkcji, uznał, że Panwie czegoś nie potrafią - sami z siebie nie znaleźli się na danych stanowiskach " Z boku wygląda to jak jakaś piramida finansowa ale czy tak jest nie wiem" - jak nie wiesz, to nie pisz. "NIE SA W STANIE ZORGANIZOWAĆ ŻADNEGO FINANSOWANIA BO JAK TWIERDZI WŁAŚCICIEL ONI SIĘ NA TYM NIE ZNAJĄ!!" - i tu wychodzi szydło z worka, firma została obsmarowana, bo "Niezadowolony klient," coś sobie wymyślił a GB nie jest w stanie tego zrealizować, albo nie chce zrealizować, bo jej się to zwyczajnie nie opłaca. . W dobie internetu nie każdy powinien mieć do niego dostęp, bo jak widać można napisać wszystko, bez podania przykładów i dowodów, a pierwszy lepszy ktoś, pod przykrywką z anonimowości z dostępem do sieci, może napisać cokolwiek bez konsekwencji!
    • Wypowiedz się
  • Krzysztof

    , w dniu 20.07.2018Ocena:
    Odradzam wszystkim korzystanie z usług...

    ...pośrednictwa Gerdy Broker, pracują tam ludzie, którym zależy jedynie na planach sprzedaży i swoich prowizjach. W 2016 roku wcisnęli mi obligacje Getback Managers. Cały czas zapewniali mnie o ich pewnym wykupie. Ponadto informowali, ze jeśli sam Getback Managers ich nie wykupi, to oni...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
    • Cd.

      , w dniu 05.09.2018
      Od Pana Litwinskiego Jerzy Kopiec latami w Gerdzie ciągnął kasę. Jak się okazało, że to oszust to co podsunął Litwinski Ale zostawił jego ziomków Dziurę m.in. w Gerda B. Pan Kopiec poprzez swoją zonke Diane Kopiec jest wspolwlascicielem Gerdy B. Obecnie Jerzy Kopiec dalej lansuje się na managera piłkarskiego i ludzi naciaga. JERZY KOPIEC był wychowankiem sp. Micheala Segeva kolegi Piniego Zahaviego. Na kontaktach Michała i ludzi z PZPN przyczepka się do wpływowych ludzi udając oglądanego managera ktory wlada 7 językami. Wszystko okazało się pozerstwem i kłamstwem i do dziś stosuje te same metody naciagania.
    • Cd 2

      , w dniu 05.09.2018
      Pomimo ostrzegania Litwinskiego o tym że bilanse są dziwne nic z tym faktem nie zrobił.Wydzawania do moich rodziców na skargę i informuje o moich dzialaniach.Dokumenty inwestorow przekazywane były bezprawnie do firmy Greenlight. Zawierały dane wrażliwe bilans i inne wyliczenia. Wg Dziury Lefanowicza i Litwinskiego nie ma problemu. Oni nie mają pojęcia na temat finansow i prawa. Pan Dziura twierdzi że Gerda B nie zajmuje się pozyskiwaniem kredytowania na inwestycje choć na stronie wprowadzają klientów w błąd, że pozyskują finansowanie. Pan Dziura stwierdza na nagraniach że oni nie załatwiają kredytów. Pan Litwinski gdy dzwonię opowiedzieć co Dziura wyprawia stwierdza, że ten odkąd istnieje firma nie załatwił żadnego większego finansowania bo NIE UMIE. pytam czemu to trzyma. On nie jest w stanie mi nic odpowiedzieć poza tym, że on się nie zna na finansach o nie jego branża A to nie jest jego Core business.
    • Cd 3

      , w dniu 05.09.2018
      Najgorsze jest w tym to, że nie istnieją żadne standardy w Gerda B odnośnie traktowania klienta i załatwiane są tylko te sprawy, które opłacają się Dziurze. A tragiczne jest to, że Artur Litwinski nie wstydzi się tego co się dzieje w jego firmie i na to pozwala. Przeraża mnie tez fakt, że Litwinski usiłuje ziarno niezgody w rodzinie zasiać nie wiem na co licząc. Zero standardów jakościowych i moralnych. Z takimi ludźmi w biznes się nie wchodzi bo źle się na tym jak widać wychodzi. A sprawę Gerdy B nikt już nie zamiecie pod dywan po tym jak mnie tam potraktowano.
    • Cd 4

      , w dniu 05.09.2018
      Więc cały biznes stworzony został dla Jerzego Kopca Piotra Dziury i Lefanowicza. Dwóch pierwszych to koledzy z Nowego Sącza. Powiązanie Dziury z Lefanowiczem jest proste jak cep. Z mojego rozpoznania Dziura mówi Litwinskiemu, że oni kredytami się zajmują A faktyczne klientów Dziura wyprowadza do Greenlight i możliwe, że ma prowizję od Kwapisza (kolejnego kolegi) pod stołem. A czemu? Bo w Gerda B Litwinski odciął im zarobki. Ciekawe, że Greenlight ma siedzibę blisko Gerda B.... okropny pokój jak firma krzak... moje dokumenty właśnie do tej firmy trafiły gdzie ja przyszłam do Gerdy B i ona miała się zajmować olbrzymim kredytem.. bez naszej zgody sprawa się Greenlight zaczęła zajmować bo Pan Dziura ma jakiś w tym ukryty interes. Jest to dzialanie na niekorzyść spółki Gerda B i to właśnie zgłoszę w prokuraturze.
    • Cd 5

      , w dniu 05.09.2018
      Ciekawe ilu klientów Dziura przekazał Greenlight I panu Kwapiszowi i jak prowizję wyglądały. My zostaliśmy w błąd wprowadzenia bo Pan Kwapisz przeprowadzany jest do siedziby Gerda B na spotkania i udaje pracownika Gerdy B. Dokumenty przejmuje A później karze podpisywać kwity z Greenlightem.
    • Wypowiedz się
  • Obligatariusz

    , w dniu 02.07.2018Ocena:
    Nie polecam korzystania z usług firmy Gerda...

    ...Broker. Ich pracownicy zrobią wszystko, aby tylko sprzedać obligacje korporacyjne i zarobić na tym prowizje. Posuwają się przy tym do kłamstw i oszustw. Sam padłem ich ofiarą, a konkretnie Dariusza Grabarczyka.

    Ta opinia jest przydatna
    14Przydatność opinii