Ocena instytucji

54%
Skorzystałoby ponownie: 19
46%
Nie skorzystałoby ponownie: 16
Zobacz statystyki
FXGM

FXGM

Ocena użytkowników

54%
Skorzystałoby ponownie: 19
46%
Nie skorzystałoby ponownie: 16

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 19
    • Głosy negatywne: 16
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
42%
58%
Jak oceniasz pracowników?
56%
44%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
48%
52%

Opinie o FXGM

Korzystasz z usług FXGM? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o FXGM

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o FXGM

  • tomasz

    , w dniu 11.05.2017Ocena:
    niewierzcie w te bzdury co wam ten czy tamty...

    ...gosciu przz telefon prubuje wcisnać.oni sa wyszkolenie zeby w mily sposob od ciebie wyciagnac jaknajwiecej pieniedzy.strata czasu,nerwow i przedewszystkim pieniedzy na nich.niepolecam.drugi utrader.com ,forex i itp .roznia sie tylko nazwa i osobami ktore w nich siedza tak to to naciagacza i...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
    • Asertywny

      , w dniu 13.05.2017
      Widze Tomasz , ze już miałeś doświadczenie tez z innymi firmami. To po co pchasz się w ten rynek skoro wiesz ze to oszustwo ? Po co kolejny raz wiązesz współpracę z kolejna firma i efekt jest tylko taki , ze piszesz negatywne opinie na ten temat bo się dałeś kolejny raz podejść jakiemuś "wcelować ". Cwel to jesteś jak dla mnie Ty. Ja przynajmniej potrafię być asertywny i mówić NIE jeśli coś jest nie dla mnie.
    • tomasz

      , w dniu 13.05.2017
      jestes głupszy niz ustawa przewiduje i sie odczep chamie
    • Wypowiedz się
  • misiek

    , w dniu 13.04.2017Ocena:
    Zainwestowałam pieniądze. Na początku było...

    ...nieźle. Zarabiałam. Od czasu do czasu jednak pojawiały się transakcje, na których od razu traciłam. Wreszcie nauczyłam się wychodzić z opresji. Na moim koncie pojawiła się pokaźna sumka. Wtedy, za namową brokera, dokonałam transakcji, po której środki z mojego konta...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    27Przydatność opinii
  • KasiaP

    , w dniu 27.03.2017Ocena:
    Bylam w Noble Option na opcjach binarnych ale...

    ...przenioslam sie na FXGM i czwarty miesiac moge powiedziec,ze dosyc stabilnie. Opiekun sympatyczny , mam na biezaco analizy produktow ktore mnie interesuja. Idealne rozwiazanie dla zabicia wolnego czasu ! Polecam

    Ta opinia jest przydatna
    23Przydatność opinii
    • tomasz

      , w dniu 11.05.2017
      mozesz do mnie napisac na maila i cos wiecej o tym powiedziec?czy sie zarabia na tej stronie u nich czy tylko traci?moj mail :tomek262@vip.onet.pl
    • Wypowiedz się
  • Wassasz

    , w dniu 16.03.2017Ocena:
    Agent sprzedażowy jest bardzo miłą, treściwą osobą. Firma nie podchodzi do klienta na chama (Masz to wziąć i już). Być może warto spróbować, ja nie podjąłem ryzyka. Polecam poświęcić te 45 min do godziny na wysłuchanie co mają nam do zaoferowania.

    Agent sprzedażowy jest bardzo miłą, treściwą osobą. Firma nie podchodzi do klienta na chama (Masz to wziąć i już). Być może warto spróbować, ja nie podjąłem ryzyka. Polecam poświęcić te 45 min do godziny na wysłuchanie co mają nam do zaoferowania.

    Ta opinia jest przydatna
    19Przydatność opinii
  • nowak

    , w dniu 15.03.2017Ocena:
    Tranzakcje chronione faktycznie działają,

    zaliczyłem stratę i po zamknienciu pozycji mi zwrócili stratę na konto. Podziałałem i stwierdzam że jest ok, ale wypłaciłem kasę bo miałem wydatki, może jeszcze kiedyś spróbuje bo było ok.

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii
« 1 2 3 4 5 »