Ocena instytucji

48%
Skorzystałoby ponownie: 31
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 33
Zobacz statystyki
Euro-Tax.pl

Euro-Tax.pl

Ocena użytkowników

48%
Skorzystałoby ponownie: 31
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 33

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 31
    • Głosy negatywne: 33
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
56%
44%
Jak oceniasz pracowników?
49%
51%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
44%
56%

Opinie o Euro-Tax.pl

Korzystasz z usług Euro-Tax.pl? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Euro-Tax.pl

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Euro-Tax.pl

  • Ania

    , w dniu 11.09.2019Ocena:
    polecam dobra firma ! ! !

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Euro-tax.pl

      , w dniu 19.09.2019
      Dziękujemy za pozytywną opinię!
    • Wypowiedz się
  • Sławek

    , w dniu 04.09.2019Ocena:
    moim zdaniem spoko firma, moi koledzy z roboty sie...

    ...rozliczali w innych i ja dostałem najwięcej zwrotu, oni mieli po 420 euro a mi doliczyli jakieś ulgi żywienione i ubezpieczenie i dostałem koło 1800 euro wiec ja polecam, babka mi mówiła że za rok jak polece kolegów to za każdego mam 50 zł wiec ściągam kumpli i jeszcze na tym zarobie

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • oszukany

    , w dniu 23.08.2019Ocena:
    Serdecznie nie polecam firmy. Złodzieje...

    ...opierający się na nie dopowiadaniu klientowi tego co powinien wiedzieć. Ze startu zostało mi wszystko wyjaśnione i cena (69euro) i przebieg, nie wydawał mi się dziwny. Lecz potem same komplikacje, pomijam czekanie kilku miesięcy na zwrot, ale firma nie wspomniała mi nic o zmianie...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    • Nina

      , w dniu 10.09.2019
      Nigdy więcej złodziejska firma!kwoty za zwroty masakrycznie wysokie.Czekanie na zwrot ponad 8 miesięcy!
    • Euro-Tax.pl

      , w dniu 19.09.2019
      Dzień dobry,
      Dziękujemy za opinię. Pragniemy się do niej ustosunkować. O każdym działaniu naszej firmy jako Pańskiego pośrednika został Pan poinformowany. Każda z tych informacji również została umieszczona na umowie, którą osobiście Pan podpisał przy kurierze z góry opłaconym przez naszą firmę. Oczywiście kopię tej umowy otrzymał Pan do wglądu. Niestety jesteśmy jedynie Pana pośrednikiem i reprezentantem przez urzędem. Nie mamy wpływu na jego pracę oraz czas akceptacji takiego wniosku. Jeżeli jednak klient nie dostarczy na początku kompletu formularzy do rozliczenia czas oczekiwania na taki zwrot może się zwiększyć. W razie jakichkolwiek pytań prosimy o wiadomość na adres uwagi@euro-tax.pl
    • Pit

      , w dniu 19.09.2019
      Nie polecam tej firmy mimo tego ze nie dostalem zwrotu podatku z Niemiec bo ktos juz sie rozliczyl za mnie bez mojej wiedzy to teraz zadaja odemnie pieniedzy za cos czego nie dostałem
    • Wypowiedz się
  • Diana

    , w dniu 19.08.2019Ocena:
    najgorsza firma.. zwrot dokumentów 2...

    ...miesiące!!! banda oszustów!!! uważać na kur...... !!!!

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Tym89rt3

    , w dniu 29.07.2019Ocena:
    Cztery miesiące zajęło mi wytłumaczenie im...

    ...jaki okres podatkowy mają rozliczyć. Wreszcie przysłali wstępne rozliczenie - zwrot ok. 150 GBP. Po mojej interwencji (miałem informację z brytyjskiego HR o zwrocie w granicach 2.600 GBP) konsternacja i tłumaczenie, że to bardzo wstępne wyliczenie. Po następnych 3 lub 4 miesiącach...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    3Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »