Ocena instytucji

48%
Skorzystałoby ponownie: 42
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 42
Zobacz statystyki
Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Ocena użytkowników

48%
Skorzystałoby ponownie: 42
52%
Nie skorzystałoby ponownie: 42

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 28
    • Głosy negatywne: 34
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 10
    • Głosy negatywne: 4
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 4
    • Głosy negatywne: 4

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
52%
48%
Jak oceniasz pracowników?
48%
52%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
57%
43%

Opinie o Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Korzystasz z usług Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Bank Ochrony Środowiska (BOŚ)

  • DK

    , w dniu 27.01.2019Ocena:
    Czytając opinie o banku wspominam okres gdy...

    ...budowaliśmy dom ,na etapie wykańczania zachciało nam się kredytu na pompę ciepła w BOŚ-u.Dom był wybudowany bez kredytu ,żona pracuje w budżetówce ja wł.dział.mieliśmy tylko meble kuchenne w kredycie i niestety byliśmy niewiarygodni dla banku na kredyt 30 tyś.Widzę że na...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • Wacław

    , w dniu 14.01.2019Ocena:
    Bank Ochrony Środowiska to nowoczesny Bank z...

    ...misją proekologiczną , w którym w ostatnim czasie dużo zmienia się na plus , polecam korzystanie z usług BOŚ

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
    • Arek

      , w dniu 30.01.2019
      BOŚ podnosi poziom zabezpieczeń danych swoich Klientów. Wdraża szyfrowanie danych wrażliwych na poziomie zbiorów baz danych. To utrudnienie deanonimizacji na poziomie osób nieuprawnionych. Bezpieczeństwo, przede wszystkim!
    • Irek

      , w dniu 31.01.2019
      BOŚ Bank to polski bank komercyjny związany z przedsięwzięciami i działaniami na rzecz ekologii, notowany na warszawskiej Giełdzie Papierów Wartościowych.
      Jedną z ważniejszych działalności BOŚ Banku jest ochrona środowiska przez wspomaganie projektów o znaczeniu ekologicznym, na co przez ponad 25 lat istnienia bank przeznaczył ponad 18 mld zł. Polecam Wam korzystanie z jego produktów i usług.
    • Ananas

      , w dniu 18.02.2019
      Posłuchajcie, w najnowszym rankingu BOŚ Bank wysoko w ocenie kredytów hipotecznych , brawo i oby ta tendencja się utrzymała. Jeśli chcesz zamieszkać w wymarzonych czterech kątach, polecam Kredyt hipoteczny BOŚ. Jego plusami są : atrakcyjna marża, długi okres kredytowania - aż do 35 lat, kredytowanie nawet do 90% wartości nieruchomości , spłata kredytu w wygodnych ratach – stałych lub malejących, twój osobisty prawnik on-line, atrakcyjne warunki cenowe dla rodzin wielodzietnych. Krótko mówiąc, idealna oferta dla osoby chcącej zamieszkać w swoim własnym mieszkaniu.
    • Onufry

      , w dniu 19.02.2019
      Załóż EKOlokatę na lata w BOŚ z oprocentowaniem 2,25%. Możesz otrzymać dodatkowo bonus w wys. 0,50% kwoty lokaty gdy:
      - założysz razem z lokatą rachunek oszczędnościowo-rozliczeniowy w BOŚ Banku
      - Zapewnisz comiesięczny wpływ na ROR z tytułu wynagrodzenia w kwocie min. 1000 zł.
    • Adam Podchorodecki

      , w dniu 19.02.2019
      Serdecznie polecam Eko pożyczkę Zielona Inwestycja dostępną w Banku Ochrony Środowiska. W/w pożyczkę możesz wziąć na zakup lub refinansowanie zakupu materiałów o charakterze ekologicznym. Bank sfinansuje Twoje wydatki o charakterze ekologicznym poniesione nawet 3 miesiące przed datą złożenia wniosku o EKOpożyczkę. Warto podkreślić , iż możesz wybrać kwotę pożyczki od 1 000 zł do 150 000 zł brutto , a okres kredytowania wynosi do 10 lat .
    • Wypowiedz się
  • Alex

    , w dniu 19.12.2018Ocena:
    Nie polecam, pomimo wpłacenia raty przed terminem...

    ...bombardują smsami o przekroczeniu terminu!. Pomimo opłacenia ubezpiecznia hipoteki wysyłają pisma z groźbami zerwania umowy! Masakra

    Ta opinia jest przydatna
    6Przydatność opinii
  • Hubert

    , w dniu 14.11.2018Ocena:
    Serdecznie polecam osobom , które szukają atrakcyjnej pożyczki chcąc

    Serdecznie polecam osobom , które szukają atrakcyjnej pożyczki chcąc jednocześnie zadbać o czystość powietrza poprzez wymianę urządzeń grzewczych na te, które nie emitują zanieczyszczeń.

    Ta opinia jest przydatna
    16Przydatność opinii
    • Hubert

      , w dniu 14.11.2018
      Oczywiście chodzi o Przejrzystą Pożyczkę BOŚ
    • Wypowiedz się
  • Aga

    , w dniu 29.10.2018Ocena:
    Znikla lokata.Po3. miesiacach i kilku dniach...

    ...tlumaczyli sie glupio.Twierdzili ze zostala odeslana.Mam dowod,ze istniala pozniej. Ódp.na poziomie podstawowki.Nie uwzglednia moich racji.Kto tam pracuje?Podpisane przeciez przez dyrektora depart.zarzadzania produktami.Chron Boze nas od takich bankow!!!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    17Przydatność opinii