Ocena instytucji

25%
Skorzystałoby ponownie: 29
75%
Nie skorzystałoby ponownie: 87
Zobacz statystyki
AXA DIRECT

AXA DIRECT

Ocena użytkowników

25%
Skorzystałoby ponownie: 29
75%
Nie skorzystałoby ponownie: 87

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 29
    • Głosy negatywne: 87
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
29%
71%
Jak oceniasz pracowników?
30%
70%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
35%
65%

Opinie o AXA DIRECT

Korzystasz z usług AXA DIRECT? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o AXA DIRECT

Informacje dotyczące przetwarzania danych znajdują się w Polityce prywatności
Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o AXA DIRECT

  • Maksymilian

    , w dniu 10.07.2019Ocena:
    Odnoszę wrażenie że pracują tam tylko idioci.

    Wpisali mi szkodę pojazdu którego nie byłem właścicielem . Próbuję ubezpieczyć samochód a dowiaduję się że wpisaną mam szkodę ! Zgłoszona sprawa do tych cymbałów 1.07.2019 ( rozmowę nagrałem ) twierdzą że juz zaraportowane a w UFG na dzień 8.07.2019 szkoda dalej jest na moim...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    1Przydatność opinii
  • dcflash

    , w dniu 03.07.2019Ocena:
    Ubezpieczenie samochodu w 2018 roku 680 zł.

    Ubezpieczenie tego samego samochodu w 2019 - 1780 zł ??? Powód? "Miał Pan szkodę" - faktycznie, kamień rozbił przednią szybę. Kosztowała 560 zł. wzrost składki - 1100 zł. Kupiłbym za to dwie szyby. Oferta w innym towarzystwie - szerszy zakres ubezpieczenia i cena 720 zł.

    Ta opinia jest przydatna
    2Przydatność opinii
  • znerwicowana klientka.

    , w dniu 31.05.2019Ocena:
    nie polecam ubezpieczać samochodu w axa, a...

    ...jeżeli już to zrobiłeś to pilnuj wszystkiego ! miałam u nich ubezpieczony samochód z 4 lata pod rząd, a w systemie widnieje że polisę ubezpieczeniową samochodu miałam tylko raz, czyli przez 3 lata płaciłam podwyższoną kwotę polisy (nie naliczano mi zniżek) to skandal. !!...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    8Przydatność opinii
    • Wiki

      , w dniu 01.07.2019
      Brak kontaktu z pracownikami infolinii zarówno telefonicznego jak i przez pocztę email. Nie odbierają telefonów, linia cały dzień jest u Nich zajęta. Mam ubezpieczone dwa samochody i o nic nie mogę się doprosić! Nie polecam!
    • Wypowiedz się
  • Okradziony przez te qrwy#

    , w dniu 17.05.2019Ocena:
    Goncie sk synow złodziei z axa z Polski. Tp...

    ...eykatkowe scierwa,zlodzieje!!! Przywrócmy karę smierci,a te sk syny z axa znikna raz na zawasze!!! Ostrzegajcie sie na wzajen przed tymo qrwami!###

    Ta opinia jest przydatna
    77Przydatność opinii
  • Mariusz

    , w dniu 17.05.2019Ocena:
    Axa to złodzieje,scierwa. Typowe bydlo...

    ...ubezpieczeniowe. To oszusci,zlodzie,sk syny!!! Nie patrzcie nawet na reklamy tych scierw!!! Nie dajcie sie okrafac tym chamom. !!! Niech beda qrwy przeklete do trzeciego pokolenia!!!!Gonmy te qrwy z Polski!!!!

    Ta opinia jest przydatna
    38Przydatność opinii
1 2 3 4 5 »