Ocena instytucji

82%
Skorzystałoby ponownie: 33
18%
Nie skorzystałoby ponownie: 7
Zobacz statystyki
Aasa Kredyt

Aasa Kredyt

Ocena użytkowników

82%
Skorzystałoby ponownie: 33
18%
Nie skorzystałoby ponownie: 7

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 25
    • Głosy negatywne: 6
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 8
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
81%
19%
Jak oceniasz pracowników?
81%
19%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
81%
19%

Opinie o Aasa Kredyt

Korzystasz z usług Aasa Kredyt? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Aasa Kredyt

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
5 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Aasa Kredyt

  • Leokadia

    , w dniu 11.04.2017Ocena:
    Hmmm...a może ktoś napisać ile czeka się na...

    ...decyzję i na pieniądze? Czy przyznawalność jest duża? Zainteresowała mnie ta oferta Aasy na 10 tys zł i chciałam dopytać czy ktoś z Was miał jakieś problemy z uzyskaniem pożyczki?

    Ta opinia jest przydatna
    46Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 12.04.2017
      Leokadia, dziękujemy za zainteresowanie naszą pożyczką! Jeśli chodzi o decyzję o przyznaniu kredytu, to jest ona podejmowana zazwyczaj tego samego dnia (może być nawet w kilka sekund!). Przy skorzystaniu z opcji BlueMedia, pieniądze mogą pojawić się na koncie nawet w 15 minut od otrzymania decyzji. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt. Odpowiemy na wszystkie pytania :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Kate

    , w dniu 24.03.2017Ocena:
    Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Aasa.

    Na początku roku musiałem podreperować budżet firmy i zwróciłem się do nich po pomoc. Zaoferowano mi pożyczkę dla biznesu - 10 000zł na okres 2 lat. Szybko, mało formalności... Dziękuję :)

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
  • Łukasz

    , w dniu 22.03.2017Ocena:
    Bardzo polecam, żadnych ukrytych kosztów, miłe...

    ...i profesjonalne klienta, bardzo miła obsługa i oprocentowanie porównywalne do tego co można znaleźć w bankach! Warto!

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • Daga

    , w dniu 17.03.2017Ocena:
    Banda oszustów.Co miesiąc biorą opłatę...

    ...przygotowawczą od 10 tys to jest 250 zł plus odsetki 70zl plus opłata administracyjna 35 zł,jak sie chce spłacić całość to to odsetek nie oddają i opłaty przygotowawczej tez nie,oddają tylko ubezpieczenie i opłatę administracyjnamasakra jakas.Jak zadzwoniłam to nikt nie potrafi...zobacz cała opinię

    Ta opinia jest przydatna
    51Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 20.03.2017
      Daga, na koszty pożyczki składają się: opłata przygotowawcza, opłata administracyjna oraz roczna stopa oprocentowania. Opłata przygotowawcza jest stała i dzielona na liczbę rat pożyczki oraz pobierana w terminach spłaty rat. Informacje na temat kosztów pożyczek można znaleźć na naszej stronie internetowej aasapolska.pl, na której znajduje się symulacja spłacanych rat. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt.

      --
      Biuro Obsługi Klienta
      Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Nata

    , w dniu 12.12.2016Ocena:
    Bardzo dobra firma pożyczkowa, szbkoa pożyczka,

    niskie raty, ogólnie warta polecenia.

    Ta opinia jest przydatna
    48Przydatność opinii
    • AasaPolska

      , w dniu 14.12.2016
      Nata, dziękujemy za miły komentarz i polecenie :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się