Ocena instytucji

86%
Skorzystałoby ponownie: 32
14%
Nie skorzystałoby ponownie: 5
Zobacz statystyki
Aasa Kredyt

Aasa Kredyt

Ocena użytkowników

86%
Skorzystałoby ponownie: 32
14%
Nie skorzystałoby ponownie: 5

W skład algorytmu oceny wchodzą:

  • – Oceny właściwe instytucji (50% wagi)
    • Głosy pozytywne: 24
    • Głosy negatywne: 4
  • – Oceny właściwe oddziałów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 0
    • Głosy negatywne: 0
  • – Oceny właściwe produktów (25% wagi)
    • Głosy pozytywne: 8
    • Głosy negatywne: 1

Szczegółowa ocena usług

Jak oceniasz przejrzystość umowy?
84%
16%
Jak oceniasz pracowników?
84%
16%
Jak oceniasz atrakcyjność produktów?
84%
16%

Opinie o Aasa Kredyt

Korzystasz z usług Aasa Kredyt? Podziel się z innymi swoją opinią!
Nie wiesz, czy skorzystać? Przeczytaj opinie innych klientów!

Dodaj opinię o Aasa Kredyt

Czy skorzystałbyś ponownie z usług?
10 5 10 25 50 100
pokaż: najnowsze popularne komentowane

Opinie użytkowników o Aasa Kredyt

  • Paweł

    , w dniu 17.08.2018Ocena:
    Bardzo porządna firma, zdecydowanie godna...

    ...zaufania. Jesli mialbym jeszcze raz wybrać firmę pożyczkową dla siebie postawiłbym ponownie na aasa.

    Ta opinia jest przydatna
    12Przydatność opinii
  • Benek

    , w dniu 27.03.2018Ocena:
    Brałem ich pożyczkę kilka miesięcy temu,

    wszystko przebiega bez najmniejszych problemów, dlatego mogę polecić. Niskie raty robią swoje :)

    Ta opinia jest przydatna
    10Przydatność opinii
  • Isia

    , w dniu 23.01.2018Ocena:
    Mogę ich polecić :) Dobra oferta zdecydowanie.

    Ta opinia jest przydatna
    25Przydatność opinii
  • ELENA

    , w dniu 10.12.2017Ocena:
    Działa szybko,sprawnie,skutecznie,przelewy prawie...

    ...błyskawiczne,obsługa zasługująca na pochwałę,warunki nie najgorsze,bowiem jedna z najtańszych firm na rynku polskim,oceniam dobrze.

    Ta opinia jest przydatna
    30Przydatność opinii
  • Paweu

    , w dniu 04.09.2017Ocena:
    Bardzo dobra oferta, polecam.

    Ta opinia jest przydatna
    55Przydatność opinii
  • Adam

    , w dniu 21.08.2017Ocena:
    Brałem u nich pożyczkę kilka miesięcy temu,

    oceniam ich na szóstkę. Wzorowe podejście do klienta i niskie raty. Czego chcieć więcej?

    Ta opinia jest przydatna
    45Przydatność opinii
  • Kacper

    , w dniu 10.05.2017Ocena:
    Właśnie wziąłem pożyczkę w Assa na 10 000zł...

    ...dla przedsiębiorców i nie miałem problemów z decyzją - po trzech dniach otrzymałem odpowiedź od firmy.

    Ta opinia jest przydatna
    37Przydatność opinii
  • Leokadia

    , w dniu 11.04.2017Ocena:
    Hmmm...a może ktoś napisać ile czeka się na...

    ...decyzję i na pieniądze? Czy przyznawalność jest duża? Zainteresowała mnie ta oferta Aasy na 10 tys zł i chciałam dopytać czy ktoś z Was miał jakieś problemy z uzyskaniem pożyczki?

    Ta opinia jest przydatna
    43Przydatność opinii
    • Aasa Polska

      , w dniu 12.04.2017
      Leokadia, dziękujemy za zainteresowanie naszą pożyczką! Jeśli chodzi o decyzję o przyznaniu kredytu, to jest ona podejmowana zazwyczaj tego samego dnia (może być nawet w kilka sekund!). Przy skorzystaniu z opcji BlueMedia, pieniądze mogą pojawić się na koncie nawet w 15 minut od otrzymania decyzji. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt. Odpowiemy na wszystkie pytania :)

      Pozdrawiamy,
      --
      Biuro Obsługi Klienta Aasa Polska
      mail: info@aasapolska.pl
      telefon: 801 40 40 40 lub 22 4 600 300
    • Wypowiedz się
  • Kate

    , w dniu 24.03.2017Ocena:
    Jestem zadowolony ze współpracy z firmą Aasa.

    Na początku roku musiałem podreperować budżet firmy i zwróciłem się do nich po pomoc. Zaoferowano mi pożyczkę dla biznesu - 10 000zł na okres 2 lat. Szybko, mało formalności... Dziękuję :)

    Ta opinia jest przydatna
    52Przydatność opinii
  • Łukasz

    , w dniu 22.03.2017Ocena:
    Bardzo polecam, żadnych ukrytych kosztów, miłe...

    ...i profesjonalne klienta, bardzo miła obsługa i oprocentowanie porównywalne do tego co można znaleźć w bankach! Warto!

    Ta opinia jest przydatna
    54Przydatność opinii